Home » Chef kok Amsterdam

Chef kok Amsterdam


Bij Culinaire Specialisten kunt u terecht voor een (freelance) chef kok in Amsterdam. Onze chef kok heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de professionele keuken en weet dan ook precies wat van hem gevraagd wordt als chef kok. Is uw huidige chef kok weggevallen en kunt u dit intern niet oplossen? Kies dan voor Culinaire Specialisten en wij regelen een interim chef kok in Amsterdam voor uw onderneming.

Wij zijn niet alleen werkzaam in Amsterdam maar ook in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam.


Interim chef kok Amsterdam

Culinaire Specialisten is op verschillende manieren in te zetten, zoals als interim chef kok of zelfstandig werkend kok. Maar onze kok kan ook helpen bij het opstellen van een nieuwe menukaart met baanbrekende recepten en de opmaak per gerecht. Gaat u uw keuken verbouwen en heeft u kennis van buitenaf nodig? Advies van een chef kok met veel ervaring in verschillende keukens kan hier zeker een meerwaarde zijn.

Freelance chef kok Amsterdam

Een freelance chef kok in Amsterdam kan er voor zorgen dat uw keuken goed draait, ook als uw chef een dag vrij wil. De chef kok van Culinaire Specialisten is in te zetten voor tijdelijke periodes zoals bij een vakantie of bij een langdurige ziekte van uw huidige chef. Door een structurele invulling zal uw keukenteam stabieler zijn.
 

Op zoek naar chef kok Amsterdam

Bent u op zoek naar een chef kok in Amsterdam? Culinaire Specialisten kan u helpen met onze freelance kok. Stef heeft meer dan 20 jaar ervaring in de professionele keuken en heeft een passie voor koken. Hij wordt gekenmerkt door zijn creativiteit, gastvrijheid en gedrevenheid. Daarbij is hij een man met passie en visie met een realistische kijk op de mogelijkheden. Hierdoor is hij ook uitermate geschikt om advies te geven op verschillende factoren van uw keuken, of dit nou in een hotel, restaurant, catering of zorginstelling is. Meer weten over de mogelijkheden voor een chef kok in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.