Home » Horeca manager Amsterdam

Horeca manager Amsterdam


Bent u op zoek naar een (interim) horeca manager in Amsterdam of omgeving? Culinaire Specialisten biedt u een horeca manager met jarenlange ervaring. Onze interim horecamanager/chef heeft al meer dan 20 jaar ervaring en daardoor veel vakkennis opgedaan. Benieuwd wat Culinaire Specialisten als horeca manager in Amsterdam voor u kan betekenen? Lees dan hieronder verder.

Niet alleen voor een horeca manager kunt u terecht bij Culinaire Specialisten maar ook voor een kok in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam.


Wanneer heeft u een horeca manager nodig?

U kunt een horeca manager in Amsterdam gebruiken in verschillende gevallen. Denk hierbij aan ziekte, ontslag, extreme drukte, verandering in proces of werkstijl, kwaliteitsverslechtering, te kort aan managers of opleiden en begeleiden van een nieuwe horeca manager. Dankzij de zeer ruime ervaring heeft onze horeca manager al veel verschillende situaties meegemaakt en weet hij wat er van hem verwacht wordt in dit soort situaties.

Kenmerken horeca manager Amsterdam

Als u gaat voor mij als horeca manager in Amsterdam, gaat u in zee met iemand waarvan het doel is om zijn gasten altijd te laten genieten. Ik kan u, als horecaondernemer, geheel ontzorgen. Mijn kenmerken zijn:Creatief; Van nature gastvrij; Gedreven; Man met passie en visie; Groot geloof in mensen; Realistisch; Teamplayer; Flexibel; Onafhankelijk.Al deze kenmerken maken mij tot de horeca manager in Amsterdam die ik ben. Daarnaast reageer ik positief en actief op uitdagingen en pressie. Ik vertrouw op mijn eigen vermogen om verschillende problemen op te lossen en met mensen om te gaan. U kunt bij Culinaire Specialisten ook terecht voor een freelance kok, thuiskok of chef kok in Amsterdam terecht. Al jaren vervul ik dit soort functies met veel vreugde en plezier.
 

Mogelijkheden Culinaire Specialisten Amsterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent een horeca manager in Amsterdam van Culinaire Specialisten? Maak dan een afspraak om nader kennis te maken. U kunt ook een e-mail sturen of bellen voor de mogelijkheden betreft een horeca manager in Amsterdam.