Home » Instellingskok

Instellingskok


Als instellingskok bent u verantwoordelijk voor een goede maaltijdvoorziening voor cliënten en personeel in een instelling. Eigenlijk zegt de naam het al en zult u als kok in instellingen gaan werken die eigen keukens hebben. Meer weten over de instellingskok of het inhuren hiervan? Lees dan verder.

Instellingskok werkzaamheden

Als instellingskok zul je voornamelijk grote hoeveelheden maaltijden maken. De taken van een instellingskok zijn verder nog gerechten bedenken, ingrediënten inkopen, grote veelheden voedsel snel verwerken, diverse keukenapparaten gebruiken, maaltijden koken (ook rekening houden met dieetmaaltijden), gerechten keuren en leiding geven aan de keuken. Als instellingskok bent u dus met veel verschillende dingen bezig. Heeft u een instellingskok nodig? Neem dan contact op met Culinaire Specialisten.

Stressbestendige instellingskok

Het is niet alleen belangrijk dat een instellingskok goed kookt, maar de kok moet ook goed om kunnen gaan met stress. Dit is voor de ervaren koks van Culinaire Specialisten geen probleem. Zij hebben jarenlang ervaring in het horeca vak en maken zonder problemen grote aantallen maaltijden. Dit doen zij niet alleen voor de patiënten of cliënten van de instelling maar ook voor het personeel. Elke dag krijgen deze mensen het eten, het is dus belangrijk dat er een vaardige kok in de keuken staat. Het fijne van de instellingskok van Culinaire Specialisten is dat u deze ook tijdelijk in kunt huren, wanneer u een extra paar handen kunt gebruiken in de keuken van de (zorg)instelling.

Andere koks

Naast een instellingskok kunt u bij Culinaire Specialisten ook terecht voor andere soorten koks zoals een scheepskok, cateringskok, kok aan huis of een chef kok. Over deze andere koks leest u meer op onze andere pagina’s.
 

Direct een instellingskok inhuren

Wilt u direct een instellingskok inhuren? Dan bent u aan het juiste adres bij Culinaire Specialisten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze diverse koks? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw openstaande vragen over onze koks zoals de instellingskok.