Home » Kok Amsterdam

Kok Amsterdam


Een kok in Amsterdam nodig omdat er een gat in uw keukenpersoneel is ontstaan? Dit gat kan komen door ontslag, ziekte, extreme drukte, verandering in proces en/of werkstijl, kwaliteitsverslechtering, te kort aan koks en het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Dankzij zijn zeer ruime ervaring kan Stef van Culinaire Specialisten op iedere positie in uw keuken worden ingezet.

Naast Amsterdam kunt u bij ons ook terecht voor koks in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam.


Kok Amsterdam inhuren

Stef is als kok in Amsterdam in te huren voor verschillende functies. Dit kan in een restaurant zijn maar ook in hotels, zorginstellingen, catering en zelfs als thuiskok! Dankzij de verschillende functies die Stef kan bekleden en zijn jarenlange ervaring is hij gewend aan allerlei situaties en weet hij hoe hij moet schakelen bij problemen. Culinaire Specialisten is ook beschikbaar voor langlopende (freelance) oplossingen.

Kenmerken als kok in Amsterdam

Als kok in Amsterdam heeft Stef verschillende kenmerken. Als interim chef staat hij voor samenwerken en zijn doel is altijd om uw gasten te laten genieten. Dankzij zijn ervaring kan hij u ontzorgen. Culinaire Specialisten is bekend om hun koks in Amsterdam met de volgende kenmerken: creatief, van nature gastvrij, gedreven, realistisch, teamplayer, flexibel, onafhankelijk en passievol. Culinaire Specialisten is beschikbaar voor verschillende soorten keukens.
 

Functies kok in Amsterdam

Culinaire Specialisten is voor verschillende functies in uw professionele keuken in te huren, denk hierbij aan de functies executive chef, chef-kok, sous chef en zelfstandig werkend kok. Door zijn passie voor het vak haalt hij veel voldoening uit het oplossen van uw keukenuitdaging. Culinaire Specialisten is niet alleen in te schakelen als kok in Amsterdam maar ook voor catering in Amsterdam en omgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Culinaire Specialisten voor een kok in Amsterdam, of heeft u andere vragen over de mogelijkheden bij ons? Stuur dan een email of neem contact op!