Home » Kok bedrijfsrestaurant

Kok bedrijfsrestaurant


Zit u met uw handen in het haar en bent u met spoed op zoek naar een kok voor bedrijfsrestaurant? Dan bent u aan het juiste adres bij Culinaire Specialisten. Wij kunnen u helpen met het invullen van een openstaande positie voor een kok in een bedrijfsrestaurant. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Werkzaamheden kok bedrijfsrestaurant

De kok in een bedrijfsrestaurant zorgt er in het bedrijfsrestaurant of in de kantine voor dat er maaltijden en andere mogelijkheden klaar staan voor de lunch en eventueel avondeten. De kok is verantwoordelijk voor het opstellen van een menucyclus, het doen van kwaliteitscontroles en ondersteuning bij onder andere vergaderingen en eventuele andere evenementen zoals personeelsborrels. Bovendien moet de kok van het bedrijfsrestaurant ervoor zorgen dat er bestellingen worden gedaan. Per bedrijfsrestaurant is het verschillend of dit dagelijkse gebeurt of meerdere keren per week.

Voordelen als kok in bedrijfsrestaurant

Koks in een bedrijfsrestaurant hebben vaak voordelen die andere koks niet hebben. Doorgaans zijn bedrijfsrestaurants alleen doordeweeks en overdag open. Hierdoor hoeft u niet meer in de weekenden en avonden te werken. Natuurlijk zijn er ook bedrijfsrestaurants die wel in het weekend of in de avond open zijn maar dit is niet de norm. Bovendien heeft de kok in een bedrijfsrestaurant vaak veel in te brengen in de menu’s die worden gemaakt. Hierdoor kunt u met veel creativiteit aan de slag.

Gezond bedrijfsrestaurant

Wilt u een gezond bedrijfsrestaurant? Onze koks voor bedrijfsrestaurants kunnen u ook helpen bij het gezonder maken van het restaurant of de kantine. Verschillende gerechten en producten zullen worden beoordeeld op de voedingswaarden en diversiteit en of deze geschikt zijn voor de mensen die in het bedrijfsrestaurant komen. Onze koks kunnen helpen uw team verder op weg te helpen met het maken en serveren van gezonde gerechten. Zij helpen bij het stap voor stap implementeren van de gezonde veranderingen. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de behoeftes en wensen van de bezoekers van het bedrijfsrestaurant, de geschiktheid voor uw bedrijf, de mogelijkheden bij uw leverancier(s) en de inkoopprijs.
 

Direct een kok voor bedrijfsrestaurant inhuren

Wilt u direct een kok voor uw bedrijfsrestaurant inhuren? Neem dan contact op met Culinaire Specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u niet op zoek naar een kok voor bedrijfsrestaurant maar voor andere toepassing? Ook deze koks kunnen wij leveren. Neem hiervoor contact met ons op of lees verder op de website.