Home » Kok inhuren

Kok inhuren


Wilt u een kok inhuren om uw keukenteam te versterken of wilt u een kok huren voor een luxe diner thuis of bij uw bedrijf? Bij Culinaire Specialisten bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben ervaren koks die klaar staan om u te helpen op de gebieden waar nodig. Naast een kok inhuren kunt u bij ons ook terecht voor andere horeca toppers.

Situaties om kok te huren

Er zijn verschillende situaties wanneer u zou kiezen om een kok in te huren. Ten eerste is dit als restaurant. Het kan zo zijn dat uw huidige kok of een van de koks van uw keukenteam plotseling ziek is geworden en u heeft geen back-up. Dan kunt u kiezen voor het inhuren van een kok bij Culinaire Specialisten. Als u voor onze koks kiest, dan bent u verzekerd van een ervaren kok. Zo hebben wij chef koks maar ook zelfstandig werkende koks en sous chefs. U kunt bij ons elke soort kok huren. De andere situatie is voor privé aangelegenheden, dit kan zowel thuis als op een bedrijf zijn. Wilt u een groot diner voor een grote groep gasten organiseren maar wilt u zelf niet de hele avond in de keuken staan, of beschikt u niet over de juiste kennis? Bij Culinaire Specialisten kunt u dan een kok inhuren. Zij kunnen ook meedenken over het te serveren menu. Zo schotelt u uw gasten alleen de lekkerste gerechten voor die helemaal bij het diner passen.

Kok inhuren prijs

De prijs van een kok inhuren verschilt per aangelegenheid en soort kok dat u wilt huren. Om de juiste prijs te bepalen wordt er rekening gehouden met diverse factoren. Enkele factoren zijn: Aangelegenheid (in een restaurant, thuiskok, bedrijfskok); Soort diner dat moeten worden bereid in het geval van een thuiskok/bedrijfskok; Het aantal gasten. Wilt u de prijs weten voor uw situatie? Neem dan contact op met Culinaire Specialisten over het inhuren van een kok. Zo kunnen wij u het beste informeren over de prijs.
 

Kok huren bij Culinaire Specialisten

Waarom zou u een kok huren bij Culinaire Specialisten vraagt u zich af? Wij werken enkel met ervaren koks waarvan we zeker weten dat ze onze klussen aankunnen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel een geschikte kok in uw keuken krijgt. Wilt u meer informatie over een kok inhuren bij Culinaire Specialisten of heeft u onbeantwoorde vragen? Neem dan contact met ons op.