Home » Kok Purmerend

Kok Purmerend


Een kok in Purmerend nodig om tijdelijk een gat in uw keuken op te vullen? Culinaire Specialisten heeft voor u de oplossing. U kunt bij ons terecht voor een freelance kok, thuiskok, chef kok of horeca manager in Purmerend. Is er in uw keuken een uitdaging ontstaan door ziekte, ontslag, extreme drukte, verandering in proces en/of werkstijl, kwaliteitsverslechtering, tekort aan koks of het opleiden en begeleiden van nieuwe koks? Culinaire Specialisten vervult deze uitdaging met veel passie en energie. De mogelijkheden omtrent een kok in Purmerend van Culinaire Specialisten leest u hieronder.

Buiten Purmerend zijn we ook actief in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Schiphol en Zaandam.


Kok aan huis

Krijgt u gasten thuis maar wilt u niet de hele avond in de keuken staan? Dan is een kok aan huis in Purmerend van Culinaire Specialisten een goede keuze. Wij ontzorgen u volledig en in samenspraak stellen we een menu samen die de thuiskok voor u bereidt. Door meer dan 20 jaar ervaring in verschillende professionele keukens, kan onze freelance kok ook in uw keuken heerlijke gerechten bereiden. Dankzij onze thuiskok kunt u thuis culinair genieten, zonder uw huis uit te hoeven.

Chef kok Purmerend

Een tijdelijke chef kok voor uw onderneming in Purmerend vindt u bij Culinaire Specialisten. Onze chef kok is op verschillende manieren in te zetten in uw keuken, dit kan als interim chef kok maar ook als zelfstandig werkend kok in Purmerend of omgeving. Of heeft u alleen advies nodig voor een nieuwe menukaart met baanbrekende recepten en opmaak per gerecht? Ook dan staat Culinaire Specialisten voor u klaar. Onze freelance kok heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in verschillende keukens in Amsterdam en omgeving. Door zijn aanpassingsvermogen en passie voor koken zal hij dan ook snel uw onderneming naar een hoger niveau kunnen brengen.

Freelance kok

Een freelance kok in Purmerend inhuren is een uitstekende oplossing als u een bepaalde tijd zonder goede kok zit. Dit kan zijn doordat uw huidige (chef) kok ziek is of omdat u geen vervanger heeft als hij of zij op vakantie gaat.
 

Horeca manager Purmerend

Meer nodig dan alleen een kok en bent u op zoek naar een horeca manager in Purmerend voor korte of langere periode? Culinaire Specialisten biedt de mogelijkheid om uw horeca onderneming een stap verder te helpen dankzij onze interim horeca manager. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de horeca is hij al vele verschillende situaties tegengekomen en weet hij hoe hij dit op kan lossen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent een horeca manager of freelance kok in Purmerend of omgeving? Neem dan contact op met Culinaire Specialisten en samen bespreken we de mogelijkheden.