Home » Kok Schiphol

Kok Schiphol


Hulp nodig van een freelance kok op Schiphol of omgeving? Kies dan voor Culinaire Specialisten. Onze kok heeft jarenlange ervaring in verschillende horeca ondernemingen en functies. Hierdoor kan hij u snel en effectief helpen met uw probleem binnen uw keukenteam. U kunt bij ons terecht voor een freelance kok, thuiskok, chef kok en horeca manager rondom Schiphol. De meest voorkomende problemen waarvoor Culinaire Specialisten wordt ingeschakeld hebben te maken met ziekte, ontslag, extreme drukte, verandering in proces en/of werkstijl, kwaliteitsverslechtering, tekort aan koks of het opleiden en begeleiden van nieuwe koks. Onze freelance kok op Schiphol gaat met veel energie en passie aan de slag in uw keukenteam.

Buiten Schiphol zijn we ook actief in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam.


Chef kok

Op zoek naar een tijdelijke chef kok rondom Schiphol? Die vindt u bij Culinaire Specialisten. Met onze interim kok krijgt u een snelle oplossing op de korte of lange termijn. Door te kiezen voor een tijdelijke kok van Culinaire Specialisten kunt u rustig verder zoeken naar een vaste oplossing voor uw positie die is vrijgekomen. Naast verschillende koks, zoals de chef kok rondom Schiphol, heeft Culinaire Specialisten ook een horeca manager voor de omgeving Schiphol. Meer hieronder leest u hieronder.

Horeca manager Schiphol

Dankzij een horeca manager op Schiphol kunt u in veilige handen uw horeca onderneming op de luchthaven achterlaten. Onze horeca manager zorgt ervoor dat uw onderneming niet stil komt te staan en gewoon door blijft draaien bij uw afwezigheid. De passie en energie die de manager op Schiphol uitstraalt zal aanstekelijk werken voor uw personeel. Hierdoor gaan ze met meer motivatie aan de slag.

Thuiskok

Woont u in de omgeving van Schiphol en bent u op zoek naar een thuiskok? Die vindt u bij Culinaire Specialisten! Dankzij onze kok aan huis kunt u luxe dineren in uw eigen huis. Ook wanneer u gasten ontvangt en u wilt niet de hele avond in de keuken vertoeven, is onze thuiskok beschikbaar. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt. Onze freelance kok aan huis rondom Schiphol bespreekt het menu met u en zorgt dat het diner goed verloopt.
 

Freelance kok Schiphol

Een freelance kok op of rond Schiphol nodig om een tijdelijk probleem in uw team op te lossen? Culinaire Specialisten heeft een zeer ervaren kok die zijn sporen heeft verdiend in verschillende ondernemingen in Amsterdam en omgeving. Ook is hij beschikbaar voor langlopende (freelance) oplossingen. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden omtrent een horeca manager of freelance (chef) kok op of rond Schiphol? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.