Home » Catering Amsterdam

Catering Amsterdam


Op zoek naar een bedrijf voor catering in Amsterdam? Dan is Culinaire Specialisten uw cateraar! Of u nu een feestje thuis wilt geven of een borrel op kantoor, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Bij ons kunt u terecht als catering bedrijf voor koude en warme buffetten, voor combinaties van warme en koude buffetten, voor speciale buitenlandse buffetten of voor een vegetarisch buffet. Lees verder voor meer informatie over catering in Amsterdam van cateraar Culinaire Specialisten.

Naast catering kunt u bij ons ook terecht voor een kok in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam.


Catering bedrijf Amsterdam: full service cateraar

Bij Culinaire Specialisten als catering bedrijf in Amsterdam zijn de mogelijkheden voor een spetterend feest eindeloos. Zowel grote als kleine feesten, een huwelijksfeest, familiebijeenkomst of zakelijke diners worden door ons volledig ontzorgd. Hierdoor weet u zeker dat u kunt genieten van catering van hoge kwaliteit door een cateraar in Amsterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons catering bedrijf in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Amsterdam catering

Het team van Culinaire Specialisten helpt u graag in Amsterdam met catering. Stef Klomp heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de professionele keuken. Hierdoor is hij gevormd tot een veelzijdige, gepassioneerde kok. Dankzij deze ervaring weet hij precies wat voor soort catering bij uw situatie past, of dit nou een lunch of diner catering is of alleen maar kleine hapjes zijn.
 

Cateraar Amsterdam

Culinaire Specialisten is niet alleen als cateraar in Amsterdam in te schakelen. Stef is ook in te huren als thuiskok of freelance (chef) kok. Hierdoor is hij gewend om in verschillende omgevingen te werken. Dit zorgt ervoor dat hij zich goed kan inleven in uw situatie. Stef is een creatieve, gedreven en flexibele kok die onafhankelijk kan werken. Als cateraar in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor buffet, lunch en hapjes catering in Amsterdam. Voor elke gelegenheid is Culinaire Specialisten in te schakelen. Wilt u meer weten over Culinaire Specialisten als catering bedrijf in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat de mogelijkheden voor u zijn.