Home » Freelance kok Amsterdam

Freelance kok Amsterdam


Bent u op zoek naar een freelance kok in Amsterdam en omgeving?

Neem dan contact op met Culinaire Specialisten! U kunt een freelance kok nodig hebben als er een uitdaging in uw keuken is ontstaan. Denk hierbij aan ziekte, ontslag, extreme drukte, verandering in proces en/of werkstijl, kwaliteitsverslechtering, tekort aan koks en het opleiden en het begeleiden van nieuwe medewerkers in en om Amsterdam.

Wij zijn naast Amsterdam ook beschikbaar in de regio's van Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend, Schiphol en Zaandam


Culinaire Specialisten als freelance kok

Met mijn zeer ruime ervaring ben ik een echte chef tournant en op elke positie in uw keuken inzetbaar, ook voor de langlopende (freelance) oplossingen. Als freelance kok in Amsterdam ben ik gedreven en heb ik aandacht voor nauwkeurigheid en de kwaliteit van mijn werk. Ik stel mezelf en eventuele medewerkers meer en hogere doelen om na te streven en voor het hoogste te gaan.

Kenmerken van Culinaire Specialisten

De kenmerken van Culinaire Specialisten als freelance kok in Amsterdam zijn creatief, gedreven en gericht op resultaat. Als freelancer weet ik mij snel aan te passen aan veranderingen en breng ik praktische ideeën hoe hier mee om kan worden gegaan. Ik probeer de andere medewerkers mee te nemen in mijn gedrevenheid en zo een goede, prestatiegerichte sfeer te creëren.
 

Meer over uw freelance kok in Amsterdam

Stef Klomp is al meer dan 20 jaar werkzaam in verschillende professionele keukens. Hierdoor ben ik als freelance kok in Amsterdam in verschillende functies beschikbaar zoals; executive kok, chef-kok, sous chef en zelfstandig werkend kok. Dit kan zijn in restaurants maar ook in hotels, zorginstellingen en catering. Als freelance kok heb ik een passie voor mijn vak en haal er voldoening uit om uw keuken uitdaging op te lossen. Door mijn jarenlange ervaring en mijn passie pas ik in elk team. Maak een afspraak om nader kennis te maken! Stuur een email of bel voor de verschillende mogelijkheden.