Hoofdgerechten

Botercrème met 3 ingrediënten in slechts een paar minuten

415views

Botercrème met 3 ingrediënten in een paar minuten

Ingrediënten

320 g poedersuiker

1 snufje zout

320 g boter, kamertemperatuur

Bereiding

Meng eerst de boter, poedersuiker en een klein snufje zout met een keukenmachine of handmixer. Als je van “vanillesmaak” houdt, voeg dan het vruchtvlees van een vanillestokje toe.

Het is heel gemakkelijk te smeren en smaakt heerlijk romig.

De botercrème is minstens 2 weken houdbaar in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

Botercrème met 3 ingrediënten in slechts een paar minuten

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.