Hoofdgerechten

Een droom, mandarijnen plaattaart klaar voor de oven in 5 minuten

442views

Een droom, mandarijnen plaattaart klaar voor de oven in 5 minuten

Ingrediënten

12 el olie
12 eetlepels suiker
12 el bloem
5 eieren
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
n. B. Poedersuiker voor het bestuiven

Bereiding

Zo werkt het: 1. Meng de eerste 6 ingrediënten goed door elkaar en verdeel het beslag over een bakplaat.
Verdeel de mandarijnen.

2. Bak nu in de voorverwarmde oven op 230°C gedurende 5 minuten.
Bestrooi met poedersuiker indien gewenst.

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.