Snacks

Ik liet iedereen versteld achter na het bereiden van deze bladerdeegpizza’s, een fantastisch recept

474views

Ik liet iedereen versteld achter na het bereiden van deze bladerdeegpizza’s, een fantastisch recept

Gasten aan tafel, maar je weet niet wat je als heerlijk voorgerecht moet bereiden? Alsjeblieft, maak de bladerdeegpizza’s met tomaten, mozzarella en provola klaar, deze heerlijkheid is onmogelijk te weerstaan, ze verdwijnen in een mum van tijd van het bord.

Het enige dat je nodig hebt zijn bladerdeeg, tomaten, provola en fiordilatte, oregano voeg ik altijd toe en daardoor hebben ze een bijzondere geur. Je kunt deze pizza’s ruim van tevoren bereiden en vervolgens opwarmen voordat je ze serveert, wat denk je, wil je het ook proberen? Niets is onmogelijk, je zult een plons maken.

Bladerdeegpizza’s met tomaten, provola en mozzarella voor een eenvoudig en heerlijk voorgerecht

Dit recept lost het voorgerecht voor je op. Als je gasten uitnodigt, verwachten ze altijd het voorgerecht, maar meestal hebben we geen ideeën meer, we weten gewoon niet wat we moeten bereiden. Wij zijn er meer dan zeker van dat deze pizza’s bij u passen. Wat denk jij, wil jij het ook proberen? We hebben provola en fiordilatte toegevoegd

Ingrediënten voor 4 personen

2 rechthoekige rollen bladerdeeg
200 g kerstomaatjes
150 g fiordilatte
150 g provola
extra vergine olijfolie naar smaak
1 teentje knoflook
zout naar smaak
verse oregano naar smaak

Werkwijze voor bladerdeegpizza’s met provola en tomaten

Om dit hapje te bereiden, wast u de tomaten, droogt u ze goed af en snijdt u ze doormidden. We zetten apart, snijden de fiordilatte en provolakaas in blokjes en houden apart, laten ze indien nodig uitlekken.

Breng de tomaten op smaak met de gehakte knoflook, extra vergine olijfolie, oregano en een beetje zout, meng en zet opzij. We halen de twee bladerdeegjes minimaal 5 minuten voor bereiding uit de koelkast. Vervolgens rollen we ze uit en snijden ze in rechthoeken, ze moeten dezelfde grootte hebben.

We plaatsen de pizza’s geleidelijk op een bakplaat, houden ze op afstand van elkaar en prikken een beetje met de tanden van een vork, voegen provola en fiordilatte toe, voegen een beetje olie toe en laten ze 15 minuten in de oven op 180° C koken. De laatste minuten voegen we de tomaten toe.

Haal het uit de oven zodra het gaar is en serveer.

Bon Appetit of vrolijk aperitief!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.