Hoofdgerechten

Maak je eigen crème van 2 ingrediënten!

431views

Ingrediënten

500 milliliter melk (volle melk, 3,5% vet)
250 gram boter

Pak nu je houten lepel en kook met deze geweldige video tutorials met

Bereiding

1. Doe eerst de melk en boter in een pan en verwarm langzaam op middelhoog vuur (niet koken) zodat de boter smelt. Roer ondertussen constant zodat er niets aanbrandt.

2. klop vervolgens het lauwe mengsel in een geschikte kom met een handmixer op de hoogste stand schuimig.

Ook interessant:

3. Zet de zelfgemaakte room nu 24 uur in de koelkast. Hij is dan klaar en kan worden opgeklopt met bijvoorbeeld roomversteviger.

Bon appétit

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.