Hoofdgerechten

Mandarijn plaattaart klaar in 10 minuten inclusief baktijd

427views

Mandarijnen plaattaart klaar in 10 minuten inclusief baktijd

Ingrediënten

12 el olie
12 eetlepels suiker
12 el bloem
5 eieren
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
n. B. Poedersuiker voor het bestuiven

Voorbereiding
Zo werkt het: 1. Meng de eerste 6 ingrediënten goed door elkaar en verdeel het beslag over een bakplaat.

Verdeel de mandarijnen.
2. Bak nu in de voorverwarmde oven op 230°C gedurende 5 minuten.

Bestrooi met poedersuiker indien gewenst.
Eet smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.