Snacks

Norcia Truffel Crostino

350views

Hoewel de thuisbasis bij uitstek van de crostino Toscane is, leek deze versie me erg verfijnd, om te worden geserveerd bij grote gelegenheden als een Michelin gastronomisch voorgerecht.

Ingrediënten voor 4 porties

[adrotate banner=”17″]

Snijd het brood in plakken van ongeveer 1 cm dik en verwarm ze 5 minuten in de oven op de grill, waarbij je controleert of ze goudbruin en knapperig worden, maar niet verbranden.

Fruit de knoflook ongeveer 2 minuten in een beetje olie in een koekenpan en haal de knoflook eruit. Voeg het sap van 1/2 citroen, de vers geraspte truffel, een snufje zout en peper toe en breng aan de kook, haal dan van het vuur.

Besprenkel de croutons met de eerder bereide warme dressing en serveer terwijl ze nog heel warm zijn.

Gemengde croutons

Indien gewenst, kunnen ze worden bereid met of ,, (maar tofu alleen voor degenen die het lekker vinden), met een drizzle van .

Rauwe variant : Rauwe Croutons

Met een grove pizzabodem. opgedeeld in vierkantjes, kun je octuplets maken met , (in dit geval geef ik de voorkeur aan alleen Siciliaanse zwarte olijvenpaté) en

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.