Nagerecht

1 kg chocoladecrème die smelt in je mond, superlekkere chocoladewolk

431views

1 kg chocoladecrème die smelt in je mond, superlekkere chocoladewolk

Ingrediënten

200 g mascarpone

2 el honing, of meer

3 eetlepels Nutella

½ liter room

300 g kwark

60 g hagelslag

Instructies

Zo doe je dat, meng gewoon alle ingrediënten goed door elkaar, behalve de slagroom en hagelslag.

Klop nu de slagroom stijf en voeg de hagelslag toe.

Giet ten slotte in dessertglazen en zet koel tot serveren.

Klaar!

Eet smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.