Hoofdgerechten

Belgische vanille-yoghurtwafels in 1 minuut

427views

Belgische vanille yoghurt wafels in 1 minuut

Ingrediënten

100 g poedersuiker
200 g yoghurt (vanille) of naturel yoghurt
120 g boter, zacht
3 eieren
100 g bloem
100 g maïzena
1 theelepel bakpoeder
1 snufje zout
eventueel olie voor het wafelijzer

Bereiding

1. Maak gewoon een wafelbeslag van de vermelde ingrediënten.
2. laat even rusten en bak de wafels in porties in een heel heet wafelijzer (bestrijk vooraf met olie indien nodig). Onmiddellijk opdienen. Klaar!

Onze tip: Serveer met vers fruit, appelmoes of poedersuiker.
Eet smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.