Nagerecht

Ik bak 3 keer per week oma’s custardcake

441views

Ik bak 3 keer per week oma’s custard cake

Ingrediënten

1 kopje olie (ongeveer 200 ml)
1 kopje suiker
4 eieren (heel)
4 zakjes vanille custardpoeder (chocolade of vanille)
3 zakjes vanillesuiker
1 theelepel bakpoeder

Bereiding

1. Klop de hele eieren met de suiker in een kom schuimig, meng de olie er per lepel door en voeg de overige ingrediënten toe en blijf mixen met de mixer.

2. Giet het beslag nu in een broodvorm en bak het ongeveer 50 minuten op 180° O/U warmte.

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.