Hoofdgerechten

Champignoncourgette omdat alleen aubergines zo gekookt kunnen worden, wie zei dat? En dat niet alleen, ik bak ze niet eens, fantastisch!

117views

Courgette champignons omdat alleen aubergines zo gekookt kunnen worden, wie zei dat? Niet alleen dat, ik bak ze niet eens, geweldig! Maar ik had niet gedacht dat courgettes zo veelzijdig waren.

We kennen allemaal aubergines a Funghetto, lekker, sappig, perfect geschikt voor bij elk hoofdgerecht, maar hoeveel van ons kennen courgettes a Funghetto? Voordat ik met dit recept ging experimenteren, had ik echt geen idee, en ik moet zeggen dat courgettes met champignons een spektakel zijn voor het gehemelte en ook voor de reukzin, want ze hebben een onweerstaanbare geur.

We weten dat aubergines veelzijdig zijn en zich lenen voor de bereiding van elk recept, we hebben ze ook gezien in de vorm van snoepjes, bedekt met chocolade, maar ik had geen idee dat zelfs courgettes zo kneedbaar kunnen worden volgens onze behoeften. Vandaag presenteer ik dit recept, Courgettes met champignons. Zullen we ze samen ontdekken?

Courgettes met champignons

ook al heb je er al ervaring mee, want je weet dat als ik niet experimenteer ik ook niet voorstel, vandaag heb ik weer zin om ze samen met jou klaar te maken. Ik bereken dat dit de tweede keer is dat ik ze klaarmaak, dus ik kijk er echt naar uit om ze weer te eten.

Ingrediënten

Een halve kilo courgettes

Een teentje knoflook

Olijfolie

Gehakte peterselie

Champignon courgette omdat alleen aubergines zo gekookt kunnen worden, wie zei dat? Niet alleen dat, ik bak ze niet eens, fantastisch! Werkwijze

Ik ga uit van het principe, Champignoncourgettes kunnen, net als aubergines, met of zonder tomaat worden bereid. Ik maak dit recept vanavond zonder, omdat ik ze nog lekkerder vind. Neem de courgettes, was ze goed door de twee uiteinden bij te knippen en snijd ze dan in niet te grote en niet te kleine stukken (persoonlijk geef ik de voorkeur aan kleine stukken). Neem een koekenpan met antiaanbaklaag en giet er wat olijfolie in, voeg vervolgens een teentje knoflook toe. Doe er de gewassen, in stukjes gesneden courgettes in en bak met een deksel op de pan tot de courgettes gaar zijn. De courgettes hebben ongeveer 20 tot 25 minuten nodig, maar ik raad aan om een middelhoog vuur te gebruiken, anders zullen ze verbranden als je het vuur te hoog zet.

lees ook:

Hoe maak je Champignon Courgettes

Voeg indien nodig een paar eetlepels water toe en roer steeds om te voorkomen dat ze aan de bodem vastplakken. Breng op smaak en hak de peterselie fijn nadat je hem goed gewassen hebt. Als we bijna gaar zijn, voeg je de peterselie toe en meng je alles door elkaar. Als ze gaar zijn, leg je ze op een serveerschaal of op borden. Onze champignoncourgettes zijn klaar en ik moet zeggen dat ze echt uitzonderlijk zijn.

lees ook:

Lees ook:

Champignoncourgette omdat alleen aubergines zo gekookt kunnen worden, wie zei dat? En dat niet alleen, ik bak ze niet eens, fantastisch!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.