Snacks

De beste mayonaises die je in de supermarkt kunt kopen

67views

Thomy mayonaise

We beginnen onze lijst van mayonaises met een mayonaise van een bedrijf dat niet zo bekend is, maar zeker de moeite waard is om minstens één keer in je leven te proberen. We hebben het over , een merk dat in 1907 werd opgericht in Zwitserland en sinds 1971 eigendom is van Nestlé. Goed om te ruiken en goed om te proeven, maar ook goed in consistentie, het is gemaakt van 80 procent zonnebloem, 5 procent ei en dan 1,3 procent mosterd. Natuurlijk zit er ook suiker, gejodeerd zout en azijnalcohol in.

Calvé mayonaise

De tweede mayonaise die we van harte willen aanbevelen is de mayonaise van het supermerk (het merk is van de gigant Unilever). Het heeft een goede smaak en textuur. Het is gemaakt van 70% zonnebloemolie, 5% gepasteuriseerd eigeel en witte wijnazijn.

Er zijn ook andere ingrediënten zoals geconcentreerd citroensap, gemoduleerd zetmeel, zout en xanthaangom. Vandaag de dag biedt het merk een rijke variëteit aan mayonaises: plantaardig, light, romig en verfijnd.

Meer mayonaises om te proberen

De derde mayonaise is Italiaans en op de verpakking staat ‘met extra vierge olijfolie’. Ook hier hebben we 73% zonnebloemolie en 12% gepasteuriseerd eigeel.

Dan is er nog de signature mayonaise, het bedrijf dat in 1845 in München werd opgericht. In de ingrediëntenlijst staan de gebruikelijke bekende ingrediënten, namelijk 70% zonnebloemolie en gepasteuriseerd eigeel, maar er is ook witte wijnazijn, melkzuur en guarpitmeel (verdikkingsmiddel).

De , hoewel niet beoordeeld door deskundigen als de beste, is een van de meest gekochte in de supermarkt. Het hoofdingrediënt is koolzaadolie (70%), dan is er ook nog wijnazijn, eigeel, geconcentreerd citroensap, zetmeel, mosterd en enkele kleurstoffen (paprika-extract, bètacaroteen).

Laten we eens kijken naar een andere superbekende mayonaise: het is een van de populairste mayonaises onder Italiaanse consumenten. Net als Kraft heeft deze mayonaise koolzaadolie als hoofdingrediënt.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.