Nagerecht

De crookie is geboren in Parijs: de nieuwe knapperige croissanttrend

436views

Crookie en gastronomische trends

Het technologische tijdperk maakt alles sneller en een trend die vroeger jaren nodig zou hebben gehad om zich te verspreiden, gaat nu in een mum van tijd viraal als hij de juiste kenmerken heeft. In principe is een van de belangrijkste factoren het vermogen van een object of voedsel, een persoon of een onderwerp in het algemeen, om geschikt te zijn voor publicatie in een post, met het vermogen om viraal te gaan. Maar wat maakt een product aantrekkelijk voor het publiek? Een van de belangrijkste aspecten is: een voedingsmiddel dat mooi is om naar te kijken, trekt meteen de aandacht van degenen die ernaar kijken. is een andere belangrijke factor. Vaak is het niet het recept zelf, maar de manier waarop je het samenstelt.

Een van de meest recente voorbeelden is Italiaans. Het recept blijft min of meer hetzelfde, maar het is de manier waarop je het toepast die het conect viraal maakt. In dit geval is de kubusvorm de . Op basis van dit idee en met het doel om te experimenteren om een nieuw voorstel te creëren, werd een nieuwe croissant geboren: de . Nu rijst de vraag: wat is er zo speciaal aan deze croissant?

Het koekje: wat is het en hoe is het ontstaan?

De naam verraadt gedeeltelijk een van de hoofdingrediënten van deze bereiding, namelijk koekjes. La di wilde experimenteren door twee zeer populaire bereidingen van hen te combineren: . We hebben het hier niet over een klassieke croissant, maar over een pure botercroissant, gemaakt met natuurlijke gist en gefermenteerde melk. Een croissant die de . La Boulangerie verschuilt zich niet achter een absolute innovatie, maar zegt in een post die de bereiding stap voor stap toont, gepubliceerd op Instagram:

Achter onze CROOKIES, geen revolutie maar de wens om plezier te hebben met twee paradepaardjes uit onze fabriek. Onze pure roombotercroissant…Voor ons biscuitdeeg gebruiken we een van de beste en puurste chocolades ter wereld. We vonden het een leuk concept, dus we houden het.

Geen roem dus, maar de makers laten zich zien voor wat ze zijn: mensen die van hun werk houden en ernaar streven om het publiek unieke producten van topkwaliteit te bieden. Ze verbergen het proces dus niet, maar in een video die is gepubliceerd om de . Ze gaan verder met de bereiding van hun twee degen, zoals altijd. . Als ze net goudbruin zijn, halen ze ze uit de oven en snijden ze doormidden. Daarna vullen ze de croissant met de . Ze sluiten en garneren opnieuw met meer deeg. Ze bakken opnieuw et voila, ze zijn klaar. Een unieke smaak die je niet mag missen als je door Parijs reist.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.