Nagerecht

Eenhoornlikeur, pas op, het heeft het allemaal

419views

Eenhoornlikeur, meisjes pas op, het heeft het allemaal

Ingrediënten

300 ml melk
400 ml room
380 g chocolade, wit
45 g poedersuiker
3 zakjes vanillesuiker
200 ml kersensap
350 ml wodka, of graan
n. B. Voedingskleurstof, rood

Bereiding

Verwarm eerst langzaam de melk en room, smelt al roerend de fijngehakte chocolade, voeg de poedersuiker en vanillesuiker toe, haal van het vuur en laat afkoelen.

Voeg nu het kersensap en de wodka toe. Indien gewenst kan rode voedselkleurstof worden toegevoegd.

Eenhoornlikeur, kijk uit voor deze

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.