Hoofdgerechten

Fantastische vanille advocaat – Koken Met Ons

427views

Ingrediënten

5 eidooiers, vers
150 g poedersuiker
220 g slagroom
120 ml rum, wit
2 theelepels boter-vanillearoma, vloeibaar

Blader door de video’s en vind je favoriete recept

Bereiding

1. Klop eerst de eidooiers en poedersuiker met een handmixer in ongeveer 8 tot 10 minuten op de hoogste snelheid romig.

2. Voeg vervolgens de slagroom toe en klop nog 7 minuten. Roer nu de rum en vanille aroma erdoor voor ongeveer 3 minuten.

Ook erg lekker:

3. In een fles doen en koel bewaren. Schud de likeur goed voor het serveren.

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.