Hoofdgerechten

Genoeg van de gebruikelijke aardappelsalade, ik maak hem romig en voeg altijd deze ingrediënten toe, levendigheid en smaak in één gang

41views

Bij mij thuis hebben ze altijd zin in iets nieuws, ik maakte deze romige aardappelsalade, voegde verschillende ingrediënten toe en maakte een knaller, probeer het zelf!

Dit is het perfecte recept voor het avondeten, je kunt het zo serveren of er gekruide, verse kaas of gegrild vlees zoals kip, kalkoen of iets anders bij serveren.

In plaats van de gebruikelijke aardappelsalade besloot ik olijven, wortels en radijs toe te voegen en het geheel aan te kleden met mayonaise, een overvloed aan lekkers dat niemand zal teleurstellen. Wat zeg je ervan als je het ook wilt proberen? Hier is mijn sprintrecept!

Romige aardappelsalade met mayonaise, het diner dat iedereen wil

Laten we eerlijk zijn, zo nu en dan mogen we best een beetje uitbuiken, je weet dat deze salade niet de gebruikelijke is, de toevoeging van mayonaise maakt hem lekkerder, maar ook calorierijker, maar als je wilt kun je kiezen voor veganistisch. Ik maak deze salade minstens een keer per maand in mijn huis en ik moet zeggen dat het altijd een succes is ik krijg altijd complimenten. Je kunt de salade naar eigen smaak aanpassen, misschien kun je de radijsjes vervangen door tomaten als niet iedereen van deze keuze houdt. Trek je schort aan en ga aan de slag.

Ingrediënten voor 4 personen

4 aardappelen
2 wortelen
1 rode ui
150 g groene olijven
2 radijzen
150 g gestoomde maïs
verse peterselie naar smaak
mayonaise naar smaak
fijn zout naar smaak

Werkwijze voor de gemengde aardappelsalade

Om deze aardappelsalade te bereiden raden we aan de aardappelen te wassen en niet te schillen, ze in een pan met ruim water te doen, ze te laten koken en af te gieten als ze beetgaar zijn. Na het koken schillen we ze en laten we ze goed afkoelen voordat we ze snijden. Kies aardappelen van dezelfde grootte zodat ze perfect gaar worden.

Ondertussen wassen we de wortelen, radijsjes, peterselie, snijden we de wortelen en radijsjes in blokjes, ontpitten we de olijven en doen we ze in een kom.

Lees ook:

Lees ook:

Voeg de gesneden ui, maïs, gehakte peterselie, gehakte aardappelen en vervolgens
op smaak met zout en mayonaise, roer voorzichtig met een lepel en laat afkoelen in de koelkast.

Lees ook: Ik improviseerde dit gerecht, iedereen dacht dat het carbonara was, het was een succes, bij de eerste keer proeven kreeg ik complimenten

We bedekken het met huishoudfolie en zetten het een half uur in de koelkast.

Eet smakelijk!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.