Hoofdgerechten

Gestoofde eieren, het perfecte recept als je geen tijd hebt om te koken

371views

Als je denkt dat alles moeilijk is en een paar minuten duurt, heb je het mis. Probeer deze fantastische en zeer gemakkelijke .

Eieren, voedzaam en veelzijdig

Eieren zijn, zoals we weten, een zeer populair en wijdverbreid voedingsmiddel in elke gastronomie over de hele wereld. Ze zijn voedzaam, smakelijk en bovendien goedkoop.

Om deze redenen bestaan ze dus. We mogen echter niet vergeten dat deze speciale voedingsmiddelen, naast de kwaliteiten die we net hebben opgesomd, ook altijd gemakkelijk verkrijgbaar en absoluut zijn.

In dit verband kunnen we allereerst het feit benadrukken dat ze goed zijn op zichzelf en op verschillende manieren kunnen worden gemaakt, d.w.z. alla , , en meer.

Vervolgens worden eieren natuurlijk een uitstekend ingrediënt voor zowel de bereiding van. Zo kunnen we bijvoorbeeld de beroemde pasta alla Carbonara noemen, eieren alla monachina, in korst, alla greca, enzovoort.

In de volgende regels willen we je daarom een recept laten zien waar iedereen dol op zal zijn. Verspil dus geen tijd en schuif aan voor het fornuis.

Eieren karter stijl

Eieren à la carter

Heb je weinig tijd om te koken? Dan moet je deze heerlijke eieren in carterstijl proberen. Ze zullen je versteld doen staan.

Trefwoord Gecarameleerde eieren

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 55 gr paneermeel
  • 25 gr Parmezaanse kaas
  • peterselie
  • olijfolie extra vierge

Instructies

  • Verhit eerst een koekenpan en rooster hierin het broodkruim ongeveer 5 minuten.

  • Doe vervolgens het geroosterde broodkruim in een kom en voeg gehakte peterselie, knoflook en geraspte Parmezaanse kaas toe. Meng goed.

  • Giet nu wat extra vierge olijfolie in een andere koekenpan, kraak er vier eieren in en laat het wit hard worden.

  • Voeg de broodkruimels toe die je eerder hebt bereid en bak ze in een paar minuten gaar. Breng ten slotte op smaak met een snufje zout.

  • De eieren alla carrettiera zijn klaar.

Drankje voor bij de carrettiera-eieren

Ze zijn een geweldig idee als je weinig tijd hebt om voor het fornuis te staan. Het kan zelfs heel lekker en voedzaam zijn.

In dit geval, omdat het een tweede gang op basis van ei is, moet je het combineren met een glas witte wijn. Dus bijvoorbeeld een Sauvignon uit Alto Adige. Je zult zien dat je in een paar minuten een uitstekende tweede gang kunt serveren.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.