Nagerecht

Dessert lelijk om te zien, maar heerlijk van smaak, zeer weinig calorieën

92views

Als je iets heel lekkers wilt proberen, zonder echter de weegschaal van slag te brengen, kies dan voor de .

Een licht en gezond recept

Soms kan het gebeuren dat niet alle toetjes even lekker zijn om naar te kijken, maar tegelijkertijd wel heel lekker en geschikt voor wie een.

In dit verband willen we in de volgende regels een echt heerlijk recept voorstellen dat je, als je het eenmaal hebt geprobeerd, waarschijnlijk keer op keer zult bereiden. Het is vooral een gerecht met verzadigende kracht dat je niet eens extra kilo’s laat aankomen.

Op dit punt is het dus tijd om je dit recept te laten zien, dat weinig ingrediënten bevat en slechts een handvol minuten in beslag neemt.

Je zult zien dat het absoluut geschikt kan zijn voor een of meer van je behoeften. Kortom, verspil de kans niet om te leren hoe je een dessert maakt dat alle geloofsbrieven heeft om de ster van de ochtenden en middagen te worden.

Dessert van yoghurt en banaan

Yoghurt en banaan toetje

Trefwoord Yoghurt en banaan dessert

Ingrediënten

  • 340 gr witte yoghurt
  • 3 bananen
  • 80 gr walnoten

Instructies

  • Pel eerst twee bananen en snijd ze in rondjes.

  • Meng ze vervolgens samen met de yoghurt en noten tot een glad en homogeen mengsel.

  • Snijd de derde banaan en gebruik deze om de bovenkant te garneren. Je hoeft het alleen nog maar in een kopje of potje te gieten,

  • Tot slot hoef je alleen nog maar alles in een kopje of potje te gieten.

  • Je yoghurt- en bananentoetje is klaar.

Drankje voor bij het yoghurt- en bananentoetje

Dit is zeker een heerlijk ontbijt of tussendoortje dat je verzadigt en tegelijkertijd niet dik maakt.

Bovendien is het, zoals je misschien al hebt gemerkt, een recept dat absoluut eenvoudig te maken is en binnen ieders bereik ligt. Om deze redenen moet je er dus rekening mee houden en het nu bereiden.

Tot slot moet je er natuurlijk ook een kiezen om het mee te combineren. Maak je geen zorgen, want in dit geval is het heel eenvoudig om de juiste te kiezen. Je kunt het zelfs combineren met . Je zult zien dat je er geen spijt van zult krijgen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.