Hoofdgerechten

Green Soda Float: Waarschijnlijk het beste drankje voor St Patrick’s Day

416views

Leprechauns verstoppen hun goud aan het eind van de regenboog en ze komen allemaal uit in de buurt van Dublin. Fijnproevers verstoppen altijd een toetje aan het eind van het menu. En omdat we van Ierland houden, het prachtige groene eiland vol pubs met ale en , vieren we natuurlijk de feestdagen van de Ieren. St Patrick’s Day. Naast allerlei lekkernijen mag één ding niet ontbreken. Drankjes… toetjes. Eh wacht eens even! Je kunt ze allebei krijgen! Hier is het einde van de regenboog: de Green Soda Float. Groen, zoet * ontmoet Ierse cider. En wat zou een float zijn zonder het verplichte bolletje vanille-ijs.

Wat te eten op St Patrick’s Day

Vandaag vieren we het alvast met de Green Soda Float. Je moet dit soort gerechten minstens één keer bereiden om er zeker van te zijn dat ze goed smaken. We houden je op de hoogte van de onze. Je vindt er altijd thematisch geoptimaliseerde 87000-gangenmenu’s. Drankjes vind je zoals altijd bij ons. Happy St Patrick’s Day!

Vrede!


*Bevat affiliate links. FUNKE National Brands Digital GmbH ontvangt een commissie wanneer er een aankoop wordt gedaan.

Green Soda Float: Heerlijke ciderdrank voor St Patrick’s Day

Beschrijving

Vier St Patrick’s Day in stijl met de Green Soda Float.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom stijf. Doe een bolletje vanille-ijs in een hoog glas. Druppel de groene appelstroop per eetlepel op het ijs en vul langzaam aan met de cider. Garneer met slagroom. Strooi eventueel groene suikerbolletjes als decoratie.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.