Nagerecht

Heerlijk dessert met restjes bananen, klaar met 1 euro: bloemloos

429views

Als je op zoek bent naar een dessert dat gemakkelijk te bereiden en zelfs goedkoop is, dan moet je gaan voor het dessert dat we in de volgende regels voorstellen.

De eigenschappen van bananen

Als er één vrucht is die op elk moment van het jaar te vinden is, dan is het wel . In tegenstelling tot de meeste, kunnen we ze altijd vinden bij de groenteboer of bij de .

Dat is dus een groot voordeel, want bananen hebben interessante eigenschappen die ons organisme ten goede komen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld vermelden dat ze een goede hoeveelheid , i en e ook hebben .

Bovendien spreken deze vruchten jong en oud aan, omdat ze een zoete en aangename smaak hebben en interessante en nuttige ingrediënten zijn voor de bereiding van allerlei recepten voor zowel .

Op dit punt willen we je dus een echt heerlijk dessert laten zien, waarmee je ook niet veel tijd voor het fornuis hoeft te verspillen.

Dessert met bananen

Dessert met bananen

Trefwoord Dessert met bananen

Ingrediënten

  • 110 gr pure chocolade
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • Griekse yoghurt

Gebruiksaanwijzing

  • Doe de bananenstukjes in een kom en prak ze tot moes.

  • Voeg vervolgens 1 ei en 80 g gesmolten pure chocolade toe, meng en doe over in een andere kom. Bak 20 minuten op 180 graden.

  • Laat afkoelen en voeg de Griekse yoghurt binnenin toe, verspreid over het oppervlak, zoals op de foto, en 30 g gesmolten pure chocolade. Laat ongeveer 15 minuten in de koelkast staan.

  • Het bananendessert is klaar.

Drankje bij het bananentoetje

De drank die we zojuist hebben voorgesteld is heel eenvoudig en snel te maken en kan worden aangeboden als tussendoortje of aan het einde van een maaltijd.

In feite is het echt een bereiding die absoluut geen grote vaardigheid als een deskundige banketbakker vereist.

Last but not least, om het werk af te maken, zou het het beste zijn om ook een taart te matchen die geschikt is voor de gelegenheid.

In dit geval heb je dus misschien meer opties. Hoe dan ook, als je mijn advies wilt, kies dan . We weten zeker dat je op deze manier een positieve indruk zult maken op je familie en vrienden.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.