Hoofdgerechten

Het geheim achter Juliana Awada’s keuze voor een detoxsap om in vorm te blijven

118views

Juliana Awada is een succesvolle zakenvrouw en ondanks het feit dat ze een laag profiel heeft op sociale netwerken en in de nationale showbusiness, weet ze te pronken met een gezonde levensstijl die velen willen imiteren.

Ze verraste op haar sociale netwerken met een paar posts die de persoonlijke verzorging laten zien die ze in haar dagelijkse routine opneemt. Als resultaat laat ze ons een Juliana Awada altijd vernieuwd, fris en inspirerend.

Een van haar dagelijkse musthaves is het beroemde detoxsap, een groene smoothie gemaakt met wat groenten en fruit die we in groentewinkels kunnen krijgen, en die Juliana Awada groeit meestal in haar moestuin. Hier delen we een recept om deze smoothie te maken die zeker een hit zal zijn.

Ingrediënten

  • 1 middelgrote biet
  • 1 stengel bleekselderij
  • Sap van 1 citroen
  • 4 spinaziebladeren
  • 1 plakje geschilde gember (optioneel).

Hoe te bereiden

  • Schil de rode biet en snijd hem in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de bleekselderij, beide groenten moeten schoon zijn. Doe de rode biet, bleekselderij, spinazieblaadjes en gemberplakjes in een blender of keukenmachine. Voeg de citroen toe en laat alle pitjes eruit.
  • Blend alle ingrediënten tot een gladde massa. Als de smoothie te dik is, voeg dan een beetje water toe tot je de gewenste consistentie hebt bereikt.
  • Als je liever een zachter en lichter sapje hebt, kun je het mengsel door een zeef zeven. Daarna gewoon serveren en genieten.

Juliana yogi modus

Een andere dagelijkse bezigheid die ze al jaren beoefent is yoga. Ze doet het niet alleen thuis, maar ook als ze reist, zoals nu als ze in Kopenhagen is. Op een keer ging ze op spirituele retraite en deze beoefening was een van haar dagelijkse activiteiten.

In een verhaal waarin hij liet zien hoe gemakkelijk hij de brug- of booghouding (zoals het ook bekend staat) kan aannemen, kon worden gezien dat de gezondheidstoestand van Juliana Awada op 50-jarige leeftijd is bewonderenswaardig en inspirerend.

Haar volgers vinden haar posts altijd leuk en merken op hoe fantastisch het is om voor je gezondheid in al haar aspecten te zorgen, zoals zij doet. Zeker weten, Juliana is een geweldige inspirator.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.