Nagerecht

Ijs zonder toegevoegde suiker in slechts 60 seconden, het zal een echte traktatie zijn

291views

IJs zonder toegevoegde suiker is een lekker en gezond alternatief voor traditioneel ijs. Gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit en zonder toegevoegde suiker, is dit ijs perfect voor degenen die u willen verwennen. Probeer het en laat je verleiden door de romige en heerlijke smaak!

Waarom veel suiker eten slecht is voor je gezondheid

Het eten van te veel suiker kan negatieve effecten hebben op de gezondheid van jong en oud. In het bijzonder kan overmatige suikerconsumptie hartaandoeningen en tandcariës doen toenemen.

Bij het eten van suikerrijke voedingsmiddelen zet het lichaam suikers om in glucose, een soort suiker dat wordt gebruikt als

Als je echter meer suiker consumeert dan je lichaam kan verbranden, riskeer je

Ze kunnen ook leiden tot een toename van insuline in het lichaam, wat op zijn beurt kan leiden tot insulineresistentie en

De zijn een ander gevolg van het consumeren . Een dieet met veel suiker kan het niveau van LDL-cholesterol, ook bekend als ‘goed cholesterol’, verhogen en het niveau van HDL-cholesterol, ook bekend als ‘goed cholesterol’, verlagen. Dit kan leiden tot en het risico op hartaandoeningen verhogen.

Tot slot is bekend dat het eten van te veel suiker, vooral bij kinderen, ook tandbederf kan veroorzaken, omdat bacteriën in de mond zich voeden met suiker en zuren produceren die gaatjes kunnen veroorzaken. Het beperken van de suikerconsumptie kan daarom helpen deze ziekten te voorkomen en je dus gezond houden.

IJsrecept zonder toegevoegde suiker

Chocolade-ijs is een genot dat weinigen kunnen weerstaan, maar het wordt vaak geassocieerd met het schuldgevoel van . Inderdaad, veel industrieel ijs zit vol toegevoegde suikers, daarom presenteren we vandaag een chocolade-ijs zonder suiker dat niet afkomstig is van fruit! Er zijn geen complicaties of trucjes, alles wat je nodig hebt is een beetje , gebruik ingrediënten van hoge kwaliteit en

Met dit romige chocolade- en aardbeienijs zonder toegevoegde suikers kun je jezelf vullen met goede moed en loslaten

IJs zonder toegevoegde suiker

in slechts 60 seconden, het zal een echte traktatie zijn

Trefwoord Suikervrij ijs

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • half glas bevroren aardbeien

Instructies

  • We beginnen met de voorbereiding door de bananen te pellen en in plakjes te snijden.

  • op dit punt doen we alle bananenschijfjes in een blender, voegen twee eetlepels cacao toe en mixen ongeveer 6 minuten, mix goed tot het mengsel glad is.

  • Om het fruitijs te maken herhalen we dezelfde stappen we snijden een banaan en doen deze in een blender samen met een half glas bevroren aardbeien

  • we mixen tot de consistentie homogeen is en klaar is ons ijs!

Als je dit recept eenmaal hebt ontdekt, kun je andere soorten bevroren fruit gebruiken, zoals perziken of ananas, of wat gedroogd fruit om het een extra vleugje smaak te geven!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.