Nagerecht

“Kikker kots” verslaving gegarandeerd – Koken Met Ons

425views

“Kikker kots” verslaving gegarandeerd

Ingrediënten

1 liter
250 g karnemelk
250 g room
250 g lievevrouwebedstroop
250 g witte rum
1 el vanillesuiker (of 1 zakje)

Voorbereiding

En zo wordt het gemaakt
1. Doe gewoon alle ingrediënten in de blenderkan en mix gedurende 1 minuut.

Giet vervolgens in 2 flessen van 0,5 of 0,7 liter en koel af.

Indien nodig goed schudden voor het drinken.

Ook erg lekker:

Eet smakelijk

“Kikker kots” verslaving gegarandeerd

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.