Nagerecht

Kun je panettone eten als ontbijt? Hoe het te doen zonder te overdrijven

427views

Panettone als ontbijt: dit is waarom het niet slecht voor je is

Volgens experts is het tussen Panettone en Panettone altijd beter om de voorkeur te geven aan de Panettone die lichter is en sneller verteert. Weinig mensen weten dat het veel beter is dan het na de lunch of het avondeten te eten, vooral op de dagen van grote eetbuien.

Het eten van een van deze typisch Milanese lekkernijen is niet slecht voor je figuur, maar eerder als ontbijt dan als dessert na de lunch of ’s avonds voor het slapen gaan.

Welke je het liefst als ontbijt eet

Ervan uitgaande dat het beter is om Panettone te verkiezen boven Pandoro, kun je de Panettone eten die over is van de festiviteiten van . Als je het speciaal voor het ontbijt moet kopen, kun je beter voor die kiezen omdat het minder gehydrogeneerde vetten en conserveringsmiddelen bevat. Beter met sultana’s en gekonfijt fruit, niet gevuld met chocolade, Nutella, hazelnoot- of pistachecrème of speciale smaken.

Hoe combineer je het aan tafel

Je kunt Panettone combineren met een kopje magere melk of een kopje espresso zonder suiker of met natuurlijke zoetstof, of met gemaakt met magere melk. Elke ochtend een plakje eten bij het ontbijt kan geen kwaad omdat je overdag genoeg tijd hebt om de calorieën te verbranden en weg te werken. Natuurlijk moet je het niet eten met koekjes, beschuiten of andere restjes kerstsnoep.

Overdag kun je, als je het advies van de voedingsdeskundige wilt opvolgen, lunchen met een detoxsalade, ’s middags een snack van amandelen of walnoten nemen, en als avondeten vlees en groenten of vis en groenten eten, waarbij je pasta en andere koolhydraten of zuurdesem moet vermijden.

Nu je het taboe hebt weggenomen dat het slecht voor je is, moet je gewoon genieten van deze andere dagen van lekker eten en kerstlekkernijen. Gulzig zijn is niet altijd goed, maar het is mogelijk om je over te geven aan vraatzucht zonder problemen te krijgen met je figuur of aan te komen. is het sleutelwoord, dat je altijd moet onthouden, zowel aan tafel als in het dagelijks leven. Lang leve lekker eten en kerstsnoepjes.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.