Hoofdgerechten

Maak in slechts een paar minuten deze caloriearme yoghurtbrownie voor een zoete traktatie zonder schuldgevoel.

40views

Er is een enorme verscheidenheid aan zoete gerechten die we op elk moment kunnen klaarmaken en die zonder twijfel meestal in de smaak vallen bij de meeste mensen, zowel volwassenen als kinderen. Dit is het geval bij brownie.

Maar wat is er nog lekkerder als het weinig calorieën bevat? Met dit gerecht kun je genieten van een echte traktatie zonder schuldgevoel dankzij het gebruik van bepaalde ingrediënten.

Alle details over de uitwerking van dit gerecht werden onthuld van het Instagram-profiel “@valentinasalezzi“en binnen een paar minuten is het klaar. Let op en verras je familie en vrienden met deze lekkernij.

Ingrediënten:

1 ei

2 eiwitten

1 yoghurt “Ser

3 eetlepels zonnebloem- of kokosolie

Zoetstof naar smaak

¼ kopje bittere cacao

1 kop rijstmeel

Gehakte halfzoete chocolade

Noten en gedroogd fruit

Uitwerking:

Als eerste stap om je brownie caloriearm, wat je doet is doe het ei en de twee eiwitten samen met de olie, de zoetstof naar keuze en de pot yoghurt in een kom.

Je gaat alle ingrediënten heel goed door elkaar mengen en dan Je gaat het gezeefde rijstmeel, de cacao, de noten en de gehakte halfzoete chocolade toevoegen.

Meng de ingrediënten nogmaals en leg ze op een ingevette bakplaat of bakpapier. Bak 25 minuten in de oven en controleer aan het einde of je een goed mengsel hebt. brownie is vochtig, maar niet rauw, zodat hij klaar is.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.