Nagerecht

Mandarijnenpudding dessert, zo lekker!

427views

Ingrediënten

2 blikken mandarijnen
500 g pudding (crème-vanille)
500 g magere kwark
Versieren naar wens

Pak nu je houten lepel en kook met deze geweldige video tutorials met

Voorbereiding

1. Zo eenvoudig is het: Meng eerst de kwark en vanillepudding met het mandarijnsap tot een romige massa.

2. Spatel dan voorzichtig het fruit erdoor en zet het dessert in de koelkast tot het klaar is om te serveren.

Probeer het ook eens:

Mega fruitig en heerlijk! Eet smakelijk

Voedingswaarden per 1 portie
kcal 110
Eiwit 12,21 g
Vet 2,00 g
Koolhydraten 11 g

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.