Snacks

Mayonaise, de beste op de markt: je vindt het bij Lidl voor minder dan 1 euro

95views

Mayonaise maakt niet alleen deel uit van de specerijen die bij fastfood horen, zoals friet en hamburgers.

Het hoort ook bij mayonaise. Een uitstekend bijgerecht voor bepaalde soorten vlees en groenten, maar het is echt onmisbaar als je wilt

Mayonaise, wat een passie!

Het wordt gebruikt om smaak en een speciale toets te geven aan elk gerecht, van een eenvoudige sandwich tot vis of een verfrissende salade.

Het probleem is dat het samen met het ei het hoofdingrediënt olie is en dat betekent Maar wanhoop niet, als je een fan bent van mayonaise en je bent op dieet, dan hoef je die gril niet op te geven.

zodat je het zonder problemen kunt opnemen in een afslankdieet, zolang je er maar geen misbruik van maakt.

Vaak zit de moeilijkheid in . We mogen de rest van het dieet niet uit het oog verliezen en als we niet willen dat deze kleine traktatie de overhand neemt als we op de weegschaal gaan staan, moeten we het reguleren door de hoeveelheid vet en calorieën die we tijdens andere maaltijden binnenkrijgen te verminderen.

Huzarensalade met mayonaise – www.wineandfoodtour.it

Mayonaise, de beste op de markt

De vele merken mayonaise op de markt bieden verschillende sauzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het is misschien een moeilijke keuze, maar we kunnen gebruik maken van de tests die worden uitgevoerd door mensen die producten testen om hun geldigheid op verschillende aspecten te beoordelen.

Zelfs als je geld moet besparen, gezien de vele economische problemen waarmee Italiaanse gezinnen te maken hebben,

Kijk daarom eens naar de tests van consumentenorganisaties, want die helpen bij het maken van gerichte keuzes.

In dit geval werd mayonaise onder de loep genomen door de consumentenbond, die talloze leden telt.

In totaal werden 21 merken van dit vaak gedemoniseerde product gecontroleerd.

. Er wordt vaak gedacht dat alleen de grote merken aan de top kunnen staan en dus de palm van de beste kunnen winnen, maar dit is niet altijd het geval.

broodje frankfurter met mayonaise – www.wineandfoodtour.it

Uit deze test bleek dat a, het beste product mayonaise was

Dit zijn in het bijzonder de resultaten van de mayonaise van Lidl, die met een score van 64 punten kan worden beschouwd als van zeer goede kwaliteit.

In dit specifieke geval vond de test geen producten van zeer goede kwaliteit, hoewel mayonaise niet van zeer goede kwaliteit kan zijn tenzij je het thuis maakt.

salade met lichte mayonaise – www.wineandfoodtour.it

Ten tijde van de test in juni 2021 kostte een pakje Kania-mayonaise van Lidl slechts 55 cent, dus ruim onder de euro, waarvan de huidige waarde helaas is gestegen en nu online kan worden gekocht voor 0,89 cent.

Bovendien is de smaak veel beter dan mayonaise uit de winkel.

Een klassieke mayonaise heeft nodig: alleen een ei, olie, citroensap of azijn en zout. Maar het is met ingrediënten zoals knoflook of ui.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.