Hoofdgerechten

Mega lekkere muffins klaar voor de oven in 2 minuten

417views

Mega lekkere muffins klaar voor de oven in 2 minuten

Ingrediënten

120 g suiker
1 snufje zout
120 ml melk
150 g boter
320 g bloem
1 zakje vanillesuiker
1 theelepel bakpoeder
2 eieren
50 g chocolade

Instructies

1. Hoe doe je dat? Breek eerst de chocolade in stukjes.

2. meng nu alles door elkaar, behalve de chocoladestukjes, en giet het in muffinvormpjes.

3. doe nu de chocoladestukjes in het muffinbeslag. Bak 20 – 25 minuten op 180°C. Heerlijk en makkelijk!

Bon appétit

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.