Hoofdgerechten

Met erwten maak ik eten voor het hele gezin, ik doe er ook light mozzarella kaas bij en ik voel me niet schuldig over mijn dieet

41views

Voor het avondeten van vanavond heb ik een superlekkere, ongelooflijk lekkere koude salade gemaakt waarvoor ik doperwten combineer met mozzarella kaas.

De afgelopen weken heb ik geprobeerd om het dieet van mijn hele gezin opnieuw vorm te geven met een aantal heerlijke, maar lichte gerechten, zodat ik aan ieders behoeften kan voldoen en niet te veel gerechten hoef te bereiden.

Dit recept is heel eenvoudig en je hebt maar een paar ingrediënten nodig en je zult zelf met veel plezier zien dat het avondeten in minder dan 10 minuten op tafel staat.

Salade recept met erwten en mozzarella kaas

Eenpansgerechten zijn mijn favoriete recepten tijdens het lenteseizoen, vooral voor het avondeten, zodat ik het licht kan houden zonder mezelf iets te ontzeggen. Dit gerecht kan worden geserveerd als een eenpansmaaltijd, maar tegelijkertijd kan het een versterkende salade zijn voor onze lichte recepten en kan het ook worden gecombineerd met een hoofdgerecht van vis, afhankelijk van onze behoeften. Hier zijn de ingrediënten die we nodig hebben om deze koude salade te maken, zodat het hele gezin kan genieten van een absoluut heerlijk gerecht:

350 g bevroren erwten,

200 gram lichte mozzarella,

200 gram tomaat,

zout en olie.

Laten we de salade met doperwten samen bereiden

Laten we beginnen met de bereiding van ons gerecht door de erwten te nemen en ze met een beetje water in een pan te koken, waarbij we meteen zout toevoegen. Als ze perfect gaar zijn, laten we onze erwten afkoelen terwijl we een tomatensalade bereiden waaraan we meteen de lichte mozzarella toevoegen, grof gesneden in stukjes.

LEES OOK ->

Vervolgens voegen we erwten toe aan onze salade van tomaat en mozzarella, en dan hoeven we alleen nog maar wat olie en zout toe te voegen en alles te mengen. hoeveel om de ingrediënten perfect te laten mengen. Om de smaak van onze salade nog intenser te maken, raad ik aan om hem minstens 30 minuten in de koelkast te laten rusten.

Serveer de erwtensalade met tomaat en mozzarella na deze tijd op tafel, en als je wilt, begeleid het met een plakje gegrilde vis, zoals zalm.

LEES OOK ->

LEES OOK ->

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.