Nagerecht

Muffins in de oven in 2 minuten

428views

Muffins in 2 minuten in de oven

Ingrediënten

150 g boter

320 g bloem

120 g suiker

1 snufje zout

120 ml melk

1 zakje vanillesuiker

1 theelepel bakpoeder

2 eieren

50 g chocolade

Instructies

1. Breek eerst de chocolade in stukjes.

2. roer dan alles door elkaar, behalve de chocoladestukjes, en giet het in muffinvormpjes.

3. doe nu de chocoladestukjes in het muffinbeslag. Bak 20 – 25 minuten op 180°C. Klaar!

Eet smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.