Nagerecht

Verbazingwekkend dessert voor echte kokosnoot liefhebbers, ze zullen klaar zijn in een hap: eenvoudige procedure

418views

Kokos bon bon voor bij de koffie

Als je een zoete lekkernij wilt maken voor bij de koffie en een grote indruk wilt maken op je gasten, dan moet je absoluut het recept van vandaag proberen. Alles wat je nodig hebt is : en gedroogde kokosvlokken.

Het duurt minder dan 5 minuten om een verrukkelijk dessert te bereiden. Het recept is echt heel eenvoudig. Iedereen kan het zonder moeite maken en je hoeft niet eens goed te kunnen koken om een geweldig resultaat te krijgen. Volg gewoon de stappen en pak de 3 ingrediënten. Kinderen kunnen het ook maken en daarom is het een van die recepten waarbij je de kleintjes kunt betrekken en samen plezier kunt hebben in de keuken.

Verbazingwekkend dessert voor echte kokosnootliefhebbers

Ingrediënten

  • 135 g gedroogde kokosnoot
  • 160 ml gecondenseerde melk
  • 15 amandelen hazelnoten

Instructies

  • Neem de gedroogde kokosvlokken en doe ze in een kom. Voeg de gecondenseerde melk toe en meng goed. Maak met je handen veel kleine ronde balletjes (er moeten ongeveer 14 balletjes uitkomen).

  • Plaats vervolgens een amandel of hazelnoot in het midden van elk balletje en sluit het goed af. Doop elk balletje in het gedroogde kokosschaafsel. Leg de balletjes 15 minuten in de koelkast.

  • Je kokosdessert is klaar om van te genieten.

Smaakcombinaties en tips

Om te genieten van deze kokossnoepjes, die erg doen denken aan de beroemde, raden we een glas limoncello of koffielikeur aan. Je kunt ze ook eten bij de koffie of cappuccino.

Je kunt ze ook eten als ontbijt of als dessert na het eten, samen met een glas bitter. Je moet ze gewoon proberen. Als je ze eenmaal de eerste keer hebt gemaakt, weten we zeker dat je ze minstens een keer per week zult maken.

Dit recept is echt binnen ieders bereik en het leuke is dat er niet gebakken of in de pan gekookt hoeft te worden en er geen speciaal gereedschap of vaardigheden voor nodig zijn. Deze toetjes vallen onder onze toetjes die in 5 minuten klaar zijn, zonder bakken en zonder stress. We kijken uit naar het volgende dessert dat wordt bereid zonder een oven of kookplaat te gebruiken en zonder goed te kunnen koken. Blijf kijken.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.