Nagerecht

Verslavingsgevaar “Apenstaart” – kijk uit, het heeft alles

420views

Gevaar van verslaving “Monkey tail” – kijk uit, het heeft alles

Ingrediënten

1 vanillestokje
4 kruidnagels
2 stokjes kaneel
2 liter melk (3,5%)
2 kopjes koffie (mokka, sterk)
0,5 liter wodka
Suiker, naar smaak
nootmuskaat

Voorbereiding

Meng eerst de melk, suiker en kruiden (behalve nootmuskaat) en breng kort aan de kook. Laat het mengsel afkoelen, voeg dan de mokka toe, roer en laat even staan (5 minuten).

Voeg vervolgens wodka en een beetje geraspte nootmuskaat toe. Zeef het mengsel tot slot en giet het in flessen.

Koel en droog bewaren! Veel plezier!

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.