Hoofdgerechten

Voeg eieren toe aan aubergines en het resultaat is gegarandeerd: een sterke smaak

95views

Dit recept wordt bereid met slechts een paar ingrediënten, maar zal zeker al je eters blij maken. Probeer auberginefans.

Auberginefans zijn iets heel smakelijks dat elk lid van de familie zal bevallen.

Aubergines: goed en dieet

Als er iets is waar Italianen bijzonder dol op zijn, dan zijn het wel aubergines, die de hoofdrol spelen in veel smakelijke recepten.

Niet te onderschatten is echter niet alleen het feit dat de meeste mensen het lekker vinden, maar ook de vele andere interessante eigenschappen die deze bijzondere vrucht kenmerkt.

Aan de andere kant is het zeker belangrijk voor degenen die in vorm willen blijven om te weten dat het heeft en dat het ook kan helpen om de verzadiging te verhogen. Maar wat misschien wel het meest essentieel is, zijn de aanwezige voedingsstoffen.

Zo is het bijvoorbeeld de moeite waard om te vermelden dat deze populaire groenten op een vrij overvloedige manier het volgende bezitten vitaminen A, B, C, K en J. Er is ook geen tekort aan mineralen, waaronder de , de en de .

Dit zijn dus al redenen genoeg om het goede recept te overwegen dat we je in de volgende regels willen voorstellen. Je zult zien dat iedereen het lekker zal vinden.

Fans van aubergine

Aubergine fans

Dit recept kan worden bereid met slechts een paar ingrediënten, maar zal zeker al je gasten blij maken. Probeer auberginefans.

Trefwoord Aubergine fans

Ingrediënten

 • 2 aubergines
 • 2 eieren
 • zout
 • paneermeel
 • plantaardige olie

Instructies

 • Schil eerst 2 aubergines en snijd ze in waaiers, zoals op de foto.

 • Dompel ze vervolgens onder in een grote kom gevuld met water en op smaak gebracht met twee theelepels zout. Laat 15 minuten staan.

 • Meng ondertussen in een andere kom twee eieren en twee theelepels maïzena.

 • Dep vervolgens de aubergines droog met keukenpapier, doop ze in het ei en vervolgens in paneermeel.

 • Bak ze nu in een pan met een kopje plantaardige olie.

 • De auberginefans zijn klaar.

Drankje voor bij de auberginefans

Auberginewaaiers zijn een absoluut lekker recept en ook nog eens eenvoudig te bereiden. In feite heb je maar een paar minuten en een paar ingrediënten nodig om een geweldig resultaat te krijgen.

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, moet je het combineren met een passende topping om deze heerlijke tweede gang compleet te maken. In dit geval kan de keuze zelfs heel ruim zijn.

Maar als je mijn advies opvolgt, kun je het combineren. Je zult zien dat, als je op deze manier te werk gaat, dit goede gerecht zeker gewaardeerd zal worden door al je gasten en dat je het meerdere keren per week zult herhalen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.