Hoofdgerechten

Wat een dessert, chocoladewolk een duivels ding

441views

Wat een toetje, chocoladewolk een duivels speeltje

Ingrediënten

200 g mascarpone
2 el honing, of meer
3 eetlepels Nutella
½ liter room
300 g kwark
60 g hagelslag

Bereiding

Meng gewoon alle ingrediënten goed door elkaar, behalve de room en hagelslag.

Klop vervolgens de slagroom stijf en voeg de hagelslag toe.

Giet ten slotte in dessertglazen en zet koel tot je klaar bent om te serveren.

Klaar!
Eet smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.