Hoofdgerechten

Zwitserse limonade, erg lekker! – Koken met ons

430views

Ingrediënten

3 citroenen
800 ml water
Zure room
Gezoete gecondenseerde melk

Pak nu je houten lepel en kook met deze geweldige video tutorials met

Bereiding

1. Snijd eerst de citroenen kruislings doormidden. Doe ze dan in een blender met water, schil en al, zeef alles

2. voeg na het zeven de room en gecondenseerde melk toe tot het sap romig is.

Probeer het ook eens:

3. Voeg nu het ijs toe en serveer. Serveer direct, want als de citroen met schil wordt opgeklopt, kan hij bitter worden.

Zwitserse limonade, erg lekker!

Smakelijk

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.