Hoofdgerechten

Als je niet weet wat je moet koken, maak dan deze supermakkelijke snijbiet-, zoete aardappel- en eiernestjes.

35views

Het is heel belangrijk om in de keuken steeds verschillende soorten voedsel af te wisselen voor een gezond en evenwichtig dieet. Van de vele mogelijke opties als het op koken aankomt, moeten we de nadruk leggen op de snijbiet als die groente waarmee we een verscheidenheid aan gerechten kunnen maken die niet alleen gezond, maar ook lekker zijn.

En het is in deze zin dat er, misschien, te midden van de drukte van het dagelijks leven en de vele activiteiten die moeten worden uitgevoerd, een punt is gekomen waarop je niet weet hoe je moet innoveren in de keuken en nieuwe en originele gerechten moet creëren, zowel met snijbiet als zonder.

Daarom, als we het hebben over gerechten met snijbiet, brengen we je deze keer een gedeeld van het Instagram-account “@nutri.sofistrafile“Het is niet alleen heel gemakkelijk om te maken, maar je hele gezin zal er ook zeker blij van worden. Noteer alles wat je nodig hebt en aarzel geen moment om deze bereiding thuis na te maken.

Ingrediënten:

1 bundel snijbiet

1 ei

2 middelgrote zoete aardappelen

2 eetlepels rauwe maïsmeel (polenta)

2 eetlepels maïszetmeel

1 ei voor elk nest

Kruiden naar smaak

Bereiding:

Het eerste wat je gaat doen om dit gerecht te maken is de zoete aardappelen koken en, wanneer ze zacht zijn, ze pureren. Aan de andere kant ga je heel goed de snijbietlaat het uitlekken en hak het fijn.

Volgende, de zoete aardappelpuree, snijbiet, kruiden, polenta en maïszetmeel samen. Doe het mengsel in ingevette tartelettevormpjes en kraak tot slot een ei in het midden van elk tartelettevormpje.

Tot slot ga je je tartelettes van snijbiet en laat ze in de oven staan tot je merkt dat de eieren gaar zijn. Zo is de bereiding klaar.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.