Hoofdgerechten

Verwijder schimmel in je badkamer snel en effectief met dit eenvoudige zelfgemaakte mengsel.

40views

De schoonmaken in huis is een van de belangrijkste redenen waarom we gek kunnen worden, vooral als we na het schoonmaken ontdekken dat het meteen weer vies is geworden. Er zijn een aantal plekken die veel ingewikkelder zijn op het gebied van schoonmaken en een van die plekken is de badkamer en zijn vreselijke schimmel.

Wat is schimmel?

De schimmel is een type paddenstoel die bestaat uit een mycelium of reeks schimmeldraden. Dit kan worden gevonden in de open lucht, maar ook op vochtige of slecht verlichte plaatsen. Het is bekend dat hij veel beter groeit in warme en vochtige omstandigheden waar het zich voortplant en verspreidt door sporen.

Juist vanwege het vochtprobleem is dat onze badkamer veel vatbaarder is voor dit soort schimmel, omdat hij constant in contact staat met stoom en water en vaak niet voldoende geventileerd wordt. Precies daarom gingen we op onderzoek uit en ontdekten we een krachtig mengsel dat het volgende zou kunnen doen kan helpen bij het opruimen van schimmel.

Natuurlijk is dit zelfgemaakte mengsel helemaal niet ingewikkeld en, het beste van alles, je hebt maar een paar ingrediënten nodig die je in huis hebt. keuken en zal zeker een van je favorieten worden omdat het je zal helpen effectief en snel te elimineren.

Hoe maak je een mengsel om schimmel en meeldauw te verwijderen

Je hebt nodig

  • ¾ van water
  • ¼ kopje witte azijn
  • 3 el zuiveringszout
  • Sap van 2 citroenen
  • Verstuiver

Procedure

Om dit mengsel te maken moet je alle ingrediënten in een kom mengen.

Eenmaal klaar, brengen we het over naar de verstuiver en hiermee gaan we het bad schoonmaken.

Om dit te doen hoef je alleen maar te sproeien op de plek waar we de schimmel hebben en met behulp van een spons of borstel gaan we schoonmaken totdat dit element helemaal verwijderd is. Je kunt dit doen met een schone, vochtige doek zodat je het goed kunt doen.

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.