Nagerecht

Benedetta Rossi’s Colomba: haar geheime truc om hem extra zacht te maken

149views

Deze cake met een vorm die lijkt op de cake waaraan hij zijn naam ontleent, is gemaakt met ingrediënten die hem heerlijk ad ! Het is traditioneel om colomba te eten op paasmorgen en we geven het vaak cadeau als teken van geluk en vriendschap. Maar is het echt zo moeilijk om het thuis te maken?

Colomba Pasquale – de truc van Benedetta Rossi

Er zijn veel crèmes of chocoladesoorten die in de smaak vallen. Veel mensen schrikken echter van de tijd die het kost om het thuis te bereiden. , foodblogger en kookboekenschrijfster die nu bij iedereen bekend is, stelt een truc voor om een zacht deeg te krijgen zonder dagen te hoeven wachten tot het gerezen is.

Door wat Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen rijzen zonder dat we een rustperiode nodig hebben.

De duif wordt dan gebakken in de voorverwarmde oven om temperatuurschommelingen te vermijden die de zuurdesem in gevaar zouden kunnen brengen. Het resultaat is een goede, pluizige paasduif, vergelijkbaar met een verpakte duif.

De bereiding van de colomba pasqualee, maar het eindresultaat is absoluut buitengewoon. Deze taart is perfect om de Italiaanse traditie van de paasduif te vieren.

Paasduif varianten

Colomba is een van de traditionele zoetigheden Hoewel de klassieke versie met gekonfijt fruit en amandelen de favoriet van velen blijft, zijn er talloze varianten die kunnen Bovendien zijn er ook verschillende bakmethoden om verschillende resultaten te bereiken. Laten we de belangrijkste eens samen bekijken

Voor degenen die de voorkeur geven aan een smaak , is er de Deze versie omvat het gebruik van zoute ingrediënten zoals gekookte ham, kaas en olijven, in plaats van gekonfijt fruit en amandelen. Voor het bakken wordt aangeraden om te gebruiken en ongeveer 40 minuten op 180 graden in de oven te bakken.

Als je het een , kunt u proberen te bakken in een pot. In dit geval wordt een aardewerken vorm gebruikt, vergelijkbaar met die voor brood.

De duif wordt in de pot geplaatst, afgedekt met een deksel en gebakken in de oven gedurende . Het resultaat is een duif met een rustiek en smakelijk uiterlijk.

Tot slot is het voor liefhebbers van de klassieke duif mogelijk om te kiezen voor de duivenvorm. In dit geval duurt het bakken ongeveer Eenmaal gebakken kan de duif worden versierd met glazuur en amandelen, volgens het originele recept.

Wat in ieder geval niet mag ontbreken op de paastafel, een symbool van wedergeboorte en delen

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.