Hoofdgerechten

Detoxsalade als lunch, dankzij haar ben ik al 3 kg afgevallen in één week

40views

Sinds ik ben begonnen met het dieet om af te vallen eet ik alleen nog deze grote salade als lunch, dankzij hen ben ik in één week al 3 kilo afgevallen.

Als we besluiten om in vorm te komen, is het eerste wat we moeten doen ons voedingspatroon aanpassen, nog beter als we dit doen met de hulp van een deskundige voedingsdeskundige.

Ik raad je in ieder geval aan om salades in je dieet op te nemen, omdat je dan veel kunt eten en ondertussen veel meer kilo’s kwijtraakt dan je had gedacht.

Recept voor mijn detoxsalade

Er zijn veel groenten die ons kunnen helpen afvallen, zoals sla, radicchio, andijvie en zelfs tomaten. Samen met deze ingrediënten kunnen we een detoxsalade maken, die ons snel kan laten afvallen en tegelijkertijd ons lichaam zuivert van het overtollige voedsel dat we de afgelopen weken hebben gegeten.

Het is geen toeval dat ik er een bereid met de ingrediënten die ik je hieronder ga laten zien:

50 g sla,

50 g rucola,

50 g radicchio,

50 g andijvie,

50 g songino,

een tomaat een handvol pijnboompitten.

Laten we de salade samen bereiden rond detox

We beginnen altijd met alle groenten goed te wassen, alle grondresten te verwijderen en ze dan minstens 10 minuten te laten weken met een eetlepel zuiveringszout. Vervolgens nemen we onze groenten en snijden ze in stukken en doen ze in een kom die groot genoeg is, voegen pijnboompitten toe en gaan verder met de volgende stap.

LEES OOK ->

We gieten 2 eetlepels olie in onze salade, maar maken het af door er het sap van een citroen in te doen in plaats van azijn, omdat dit voedsel de ultieme vetverbrander is. Eenmaal in de salade zal de citroen ons metabolisme kunnen versnellen, zodat we meteen kilo’s kunnen verliezen zonder al te veel problemen, ondertussen zal het ons helpen bij de opname van ijzer en alle voedingseigenschappen die onze groenten op het bord hebben.

Door gedurende de week van dit soort salades te genieten, is het dus gemakkelijk om sneller gewichtsverlies en ook concretere resultaten te zien.

LEES OOK ->

LEES OOK ->

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.