Snacks

Gevulde kalkoen bijgerechten voor Thanksgiving

89views

Heb jij ook besloten om het donderdag te vieren?

Dan zul je je zeker wagen aan de zware taak van het koken van de

Bij de ‘Koning van de Tafel’ horen ook een aantal karakteristieke gerechten.

Het volgende is een van deze niet te missen gerechten tijdens de Thanksgiving-maaltijd.

Jus” saus

Laten we beginnen met: een magische jus, een onmisbare smaakmaker voor het aankleden van kalkoen. De saus wordt bereid met de krop op de bodem van de pan, waaraan een klontje boter, wat bouillon en een eetlepel bloem worden toegevoegd. Breng de saus aan de kook tot hij begint in te dikken. Het resultaat zal verbluffend zijn!

Om klontvorming te voorkomen, ga je op dezelfde manier te werk als bij béchamelsaus door eerst de ‘roux’, d.w.z. het vet dat op het kookvocht is afgezet, te bereiden met bloem, en pas daarna de bouillon.

Bosbessensaus

Kom, Cranberry, Saus

La is een andere ”. Een andere (die ten onrechte worden aangezien voor cranberry’s), in feite zijn het totaal verschillende vruchten! Om te bereiden, verwarm je gewoon wat van deze verse vruchten in een pan, waaraan je geraspte gember, sinaasappelschil, bruine suiker en, om alles zachter te maken, sinaasappelsap toevoegt. De saus moet koud worden geserveerd voor de hele maaltijd.

Aardappelpuree

Men kan niet zonder de , onze zeer traditionele

Aardappelsalade

Je kunt ook een aardappelsalade in Amerikaanse stijl aanbieden: gekookte aardappelen afgekoeld en in stukjes gesneden, bestaande uit mayonaise, mosterd, azijn, knoflookpoeder, bieslook, zout en peper.

Gestoomde groenten

En weer .

En als je na het genieten van een typisch Amerikaans diner zin hebt om overzee te gaan, kun je een voorbeeld nemen aan onze

En als je toevallig nog iets over hebt van Thanksgiving, vergeet dan niet om voedsel te recyclen met wat

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.