Nagerecht

Geweldig voor Kerstmis, Blitz cheesecake elk plakje smelt in je mond

420views

Super voor Kerstmis, Blitz cheesecake elk stukje smelt in je mond

Ingrediënten

220 g margarine
220 g suiker
1 kg kwark
5 eieren
120 g bloem
½ pakje bakpoeder
2 pakje vanillesuiker
wat citroensap

Voorbereiding

1. Meng eerst alle ingrediënten en giet ze in een springvorm. Bak op 180° C boven/onder ongeveer 1 uur.

2. laat de cake na het bakken volledig afkoelen in de oven zodat hij niet inzakt.

Onze tip: Als je van deze cake met fruit wilt genieten, kun je stukjes mandarijn of kersen aan het beslag toevoegen.

Zo lekker!

Leave a Response

Ludwig Bergman
Hallo! Mijn naam is Ludwig Bergman en ik ben een ervaren redacteur met een passie voor koken en de kunst achter culinaire creaties. In de loop der jaren heb ik me ondergedompeld in verschillende culinaire tradities en recepten om mijn kennis en inspiratie met onze gewaardeerde lezers te kunnen delen.